duminică, 22 aprilie 2012

Cu tine in ea, LUMEA MEA este mai buna

 Am ajuns si aici, doar datorita tie . Nu am privit in viitorul meu nicio clipa caci a existat doar viitorul vostru ,numai asa am reusit sa inaintez si sa zambesc .
 In fiecare an pe 23 aprilie inima imi bate mai puternic, lacrimile mi se revarsa fara sa-mi ceara voie dar imi fac bine, foarte mult bine ...sunt lacrimi de fericire si recunostinta. E ziua ta, fiul meu!  23 Aprilie 1994...E prima  zi fericita din viata mea! Am dat viata primului inger din lumea mea.Nu stiam ce-mi va aduce ziua de maine dar castigasem o pace launtrica pe care nu o mai traisem niciodata inainte.
 18 ! 18 !! 18!!! Doamne ,iti multumesc pentru aceasta fericire si aceste clipe pe care le traiesc acum! Alexandru Georgian, iti multumesc pentru cel mai frumos suflet pe care il iubesc! O spun in fiecare an, esti mai mult decat am visat, nu a  fost nicio clipa in care sa nu -ti fiu recunoscatoare pentru viata pe care mi-ai oferit-o.Mi-a spus cineva ca isi doreste un copil ca tine...ar putea sa ma faca ceva mai mandra?As putea sa mai cer Domnului ceva? Nu -mi mai doresc nimic pentru mine, am TOTUL!  Indraznesc sa ridic ochii spre cer si sa implor un dram de noroc pentru fiul meu care astazi porneste pe un drum nou, cel de adult.
 Am incercat sa te feresc de suferinta insa ea face parte din procesul de purificare a sufletului si modul in care ti-ai acceptat soarta si toata suferinta pe care aceasta ti-a  cauzat-o ,ti-a oferit oportunitati ample ,chiar si in cele mai teribile imprejurari,ai adaugat un sens mai profund vietii tale, invatand astfel sa ramai curajos, demn, altruist, sa atingi cele mai inalte valori morale . Niciodata sa nu regreti ceva ce ai facut sau ai trait in viata pentru ca tu ai facut totul din inima si nu ai gresit absolut cu nimic in cei 18 ani. Singura greseala a fost ca ai uitat sa te iubesti pe tine , doar oferi si niciodata nu te gandesti la sufletul tau, ca merita si el macar putin.
 In viata, omului i se poate lua totul, mai putin un lucru: ultima dintre libertatile umane ,aceea de a-si alege propria atitudine ,de a-si alege propriul mod de a fi .Acestea il vor caracteriza pe tot parcursul vietii si, Alex, tu ai atitudinea pe care ar trebui s-o aiba fiecare dintre noi pentru a fi OM.
 Intotdeauna, indiferent de dezamagiri si tristeti, ai stiut sa-ti pastrezi o ramasita de libertate spirituala si Dumnezeu te iubeste pentru asta. De un singur lucru sa te temi in viata:ca nu vei fi vrednic de suferinta ta! Doar asa iti vei pastra demnitatea umana.
 Cu toate incercarile prin care ai trecut ,nu ti-ai pierdut taria spirituala si credinta in viitor,ai mers drept si ai tinut capul sus ,ai zambit si ai spus "te iubesc, mama,o sa fie bine" de fiecare data cand simteai ca nu mai am putere. Si am avut incredere in tine . Iata ca azi este liniste si iubire.Este iubirea ta care imi umple inima de caldura ,culoare si multa veselie.
 Tu ai stiut mereu sa tii strans legate starea sufleteasca ,curajul si speranta. Astfel ai devenit un adult cu sufletul curat, ranit si carpit dar curat.
  Inca de la o varsta frageda ai devenit constient de responsabilitatea pe care o ai fata de viata,fata de cei din familie pe care ii astepti mereu cu iubire ,iti cunosti "de ce"-ul propriei tale existente  si astfel nu-ti vei irosi niciodata viata, vei fi in stare sa induri orice sa mergi inainte, asa cum ai facut-o toata copilaria ta.
 Alex ,nu pot sa-ti ofer cadouri materiale valoroase si stiu ca nu ai pus pret niciodata pe ele, tu ai avut nevoie doar de iubire si caldura sufleteasca pe care sper ca ti le-am oferit in fiecare clipa, asa cum meriti. Dar pot sa-ti ofer cate putin din intelepciunea pe care  am primit-o si eu de la viata :sa asculti mereu ce-ti porunceste constiinta ,sa faci si sa duci la bun sfarsit lucrul acela,cat de bine iti sta in putinta.Atunci vei trai ziua cand vei vedea ca ,pe termen lung,succesul te va urma tocmai pentru ca ai uitat sa te gandesti la el.
  Destinul este stapanul tau asa ca nu incerca sa-l influientezi in vreun fel ci sa-l lasi sa-si urmeze propriul curs.
  Sa  ai incredere in viitorul tau pentru ca doar asa iti vei pastra taria spirituala si nu te vei degrada fizic si sufleteste.Iar ceea ce vei deveni  ca fiinta umana va fi ceea ce vei face din tine insuti ,din limitele inzestrarii tale .
  FIUL MEU DRAG! DOMNUL SA-TI BINECUVINTEZE DRUMUL IN VIATA, SA-TI LUMINEZE SUFLETUL , SA-TI MANGAIE CHIPUL SI SA-TI  TINA SENIN  ALBASTRUL DIN OCHII DE STELE!TE IUBESC MAI PRESUS DE CERURI SI CUVINTE!LA MULTI ANI, ALEXANDRU GEORGIAN! ITI MULTUMESC CA M-AI ALES SA-TI FIU MAMA!

  "Sa-l pui pe Dumnezeu ca o pecete pe inima ta caci dragostea este tare ca moartea"(Vechiul Testament-"Cantarea cantarilor"-regele Solomon)

2 comentarii:

  1. La mulţi ani, să vă trăiască şi să fie sănătos! Să vă bucuraţi împreună de fiecare zi... Gândurile mele bune!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc din suflet pt urari si ganduri! Inseamna f mult pt mine.Tot ce e frumos si tie iti doresc.

    RăspundețiȘtergere